KYNTTILÄT JUHLATILAN KORISTELUSSA


Ensimmäinen asia, joka minulle tuli mieleen juhlatilan koristelussa, oli kynttilät. Haluan luoda syyshäihimme ihanaa tunnelmaa kynttilöiden avulla. Tuikkukipot ovat usein kauniita jo itsessään, mutta illan pimentyessä tuikkujen tunnelmallinen valo pääsee oikeuksiinsa.

Olen erittäin visuaalinen ihminen, ja tykkään kauniista design-tuotteista. Olen aiemmalta koulutukseltani muotoilija, ja sekin osaltaan vaikuttaa siihen, että haluan ostaa mieluummin laadukkaita ja ajattomia tuotteita, vaikka se maksaisikin vähän enemmän.

Sen vuoksi en haluaisi häihimmekään mitä tahansa tuikkukippoja, vaan olen suuresti ihastunut kastehelmi- ja kivituikkujen yhdistelmään! Näillä saisi luotua pöytiin erittäin elegantin tunnelman.



Aluksi mietin, että paljonko tähän tulee menemään rahaa, jos alan itselleni ostelemaan tarvittavan määrän kastehelmi- ja kivituikkuja, ja lainaamaan niitä lähipiiriltä. Sitten löysin netistä juhla- ja sisustuspalveluyrityksen Annen party&deco, joka myös vuokraa somisteita juhliin. Heidän valikoimistaan löytyi juurikin näitä ihastelemiani tuikkuja. Yritys tosin sijaitsee Lempäälässä, joten en tiedä olisiko käytännössä mahdollista saada heiltä lasitavaraa vuokralle. Mutta ainakin tämä innosti jatkamaan etsintöjä!

Pikaisen nettiselailun aikana huomasin, että toki täällä Pohjanmaallakin on yrityksiä, jotka vuokraavat somisteita ja muuta juhliin. Heidän valikoimistaan ei kuitenkaan löytynyt ensietsimällä kastehelmi- tai kivituikkuja. Joillakin sivuilla oli maininta, että tuotteita voidaan lisätä valikoimiin pyynnöstä. Täytyy luultavasti laittaa toivetta ilmoille!

En siis vielä halua luopua tästä ajatuksesta! Onneksi häihin on vielä runsaasti aikaa.

Kommentit

  1. Minä olen myös ihastunut Kivituikkuihin. Unelmissani häidemme pöytäkoristelussa käytettäisiin tummanvihreitä ja kirkkaita Kiviä, mutta haasteena on juuri tuo hinta... Täytyy minunkin perehtyä juhlatavaravuokraamojen valikoimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne ovat kyllä nättejä! Täytyykin käydä kysymässä noista juhlatavaravuokraamoista, minkälaisia heiltä löytyy ja olisiko mahdollista hankkia juuri toiveiden mukaisia tuikkuja =) Ja lisäksi selvittää minkälaisia maljakoita on vuokrattavana.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit