ENSIMMÄINEN HÄÄKRIISI: CHECK

Tämä morsian kohtasi ensimmäisen hääkriisin tällä viikolla liittyen pitopalvelun valintaan. Lähetimme toissa viikolla tarjouspyynnön muutamaan pitopalveluun ja vastaukset olemmekin saaneet kaikilta.

Kriisin aihe liittyy hääkakkuun. Olen ammatiltani leipuri-kondiittori ja aion tehdä hääkakkumme itse. Kriisi aiheutui sen vuoksi, kun parhaimmalta vaikuttanut pitopalvelu ei tarjoile muiden valmistamia tuotteita ollenkaan. Yritin miettiä kaikenlaisia vaihtoehtoja: josko kahvitus hoidettaisiinkin kokonaan muiden henkilöiden toimesta, vai pystyisinkö jopa luopumaan suunnitelmastani tehdä hääkakut itse?

Olin aivan sekaisin asian suhteen ja muutama kriisiviesti tuli aiheesta kaasoille lähetettyä. Heiltä sainkin hyviä kommentteja ja näkökulmaa aiheeseen: olisiko muiden hääjärjestelyjen lisäksi liikaa hommaa tehdä hääkakut itse? Toisaalta hääkakun ollessa minulle niin tärkeä asia, sekä hääkakun leikkauksen ollessa ohjelmanumero häissä yleensäkin, tulisiko vaan pitäytyä alkuperäisessä ajatuksessa ja keksiä muu ratkaisu asiaan?

Seuraavana päivänä morsian oli onneksi saanut selvitettyä ajatuksiaan. Päätimme sulhasen kanssa luopua suosikkipitopalvelustamme ja valita jonkun toisen pitopalvelun. Hääkakku on itselleni niin tärkeä asia, etten voisi antaa kenenkään muun tehdä kakkuja häihimme. Lisäksi kahvituksen järjestäminen jotenkin muuten tuntuu hankalalta.

Nyt meillä on sulhasen kanssa valittavana pitopalvelu kahden hyvältä kuulostavan vaihtoehdon välillä. Voisin kirjoittaa pitopalvelun valinnasta enemmän, kunhan saadaan lopullinen päätös aikaiseksi.

Kommentit

Suositut tekstit